Geschenk

Op zoek naar een leuk cadeau?

Het verrassen van een familielid of vriendin, een bedankje voor een goede buur, het kan allemaal bij en met Botaboots. Weinig tijd, laat het ons weten en wij gaan op zoek naar leuke mogelijkheden. De gehele afhandeling kunnen we voor u verzorgen, zonder dat uw betrokkenheid vervaagt.

Geschenken strippenkaart

Altijd een cadeau voor uw familieleden, vriendinnen of uw collega's?
Met een strippenkaart van Botaboots verzorgen wij gedurende een jaar lang uw gewenste geschenken. U bepaalt het bedrag, het geschenk en de afhandeling. Voor het gehele jaar heeft u alles afgehandeld en zal u niet meer misgrijpen door een overvolle agenda!

U bepaalt zelf vooraf hoeveel strippen u wilt afnemen op basis van de hoeveelheid cadeautjes. Dit is afhankelijk van de door u aangeleverde gegevens van de jarigen. De prijs is afhankelijk van uw wensen. 

Cadeaubon BotaBootsCompany

Natuurlijk altijd een leuk gebaar om anderen in staat te stellen om te komen shoppen in de Botaboutique in Maartensdijk in een ongedwongen, gezellige sfeer op het moment dat het de gelukkige ontvanger uitkomt. 

BotaBoots viert mee en geeft een leuke extra korting (15% op de lopende collectie en 50% op de originele prijs van outlet artikelen) bij besteding van de cadeaubon.

Niet alleen voor één persoon maar ook leuk voor groepen. Wij staan garant voor een gezellige bijeenkomst die niet alleen in het teken hoeft te staan van het shoppen. Neem contact met ons op en laat ons weten wat u voor ogen heeft. Samen komen we vast tot een leuke oplossing.

Voor meer informatie neem contact op met showroom@botabootscompany.com

 

Op zoek naar geschenken voor uw medewerkers of partners, voor de B2Bmarkt klik hier.